O nama

Smjestili smo se u samom srcu grada Zagreba, na adresi Bogovićeva 5. Spoj talijanske i mediteranske kuhinje stvara čudesan svijet „Art of taste“ koji svakom gostu želi pružiti ono najvažnije – užitak u hrani.

Ručno rađena tjestenina u nama budi sjećanja na majke i bake, a njihovu tradiciju ponosno nastavljaju naši kuhari koji je svakodnevno spravljaju i uvrštavaju u jelovnik kao neizostavan dio naše kuhinje i vrhunsku gastronomsku poslasticu. Proizvodimo je sami, od 100% tvrde durum pšenice, uz dodatak jaja iz ekološkog uzgoja kako bismo kreirali idealnu fuziju tjestenine i pažljivo biranih namirnica. Ne sušimo je, već kuhamo svježu što nam omogućava zadržavanje izvornog okusa koji, u daljnjoj pripremi i prožimanju komponenti, kreira punoću mirisa i okusa koji će vas osvojiti na prvu.

Naše pizze pričaju svoju priču, karakterizira ih tijesto koje je u kombinaciji klasične Napoletane i Canotta s debljim, napuhanim rubovima. Na posebno osmišljeno tijesto slažu se sastojci vrhunske kvalitete poput fior di latte mozzarelle koju nabavljamo iz male obiteljske mljekare u blizini Napulja, zatim San Marzano rajčice, burrate i tartufa koji se na tjednoj bazi nabavljaju iz Napulja i malih lokalnih proizvođača.

LOKACIJA

Bogovićeva ulica 5, Zagreb

TELEFON

+385 99 222 2155

EMAIL

info@aldentezagreb.hr

FACEBOOK

@aldentezagreb

INSTAGRAM

@aldentezagreb